Najnovšie recenzie zo sekcie Sieťové karty
- Nejde nainštalovať hneď na win 7
- splna očakavania
- Funguje ako má
Vyborne
w7, w10 funkcne
Robí to čo potrebujem.
- Funguje
- Je rýchlejší ako moja pevná sieť
- Download okolo 230Mbps
- Upload je výrazne pomalší ako download, z 50Mbps tlačí do 35. Neviem prečo, ale na také malé prdítko je to aj tak paráda.
Nečakal som, že taká malá potvora bude taká funkčná. Prekvapila. Tak ostáva doma :-) Driver je na malom CD k tomu aj s linkou na stiahnutie, Windows si ho sám nestiahne. Čo mi až tak extra nevadilo...
- Funguje ako ma
Treba najprv nainstalovat drivre. Subaj take co sa len zasunu do usb portu.
- Funguje super
- Po zapojení do win 11 hneď funguje
- žiadne problémy
- kvalitné spojenie
- tak malý, že sa ľahko stratí :)
- Rýchla inštalácia. Funguje hneď po inštalácii. Dobrý signál. :-)
- Na žiadnu som neprišiel.
- Malá wifi ktorá nezavadzia
- Okamžite reagovala v prostredí Windows a Linux
- Stále blikajúca LEDka môže byť niekomu rušivá
- Rýchlejšie sa prehrieva vhľadom na svoju veľkosť. Pri plnej kontinuálnej záťaži downloadu cca po 2 hodinách ju trebalo odpojiť a vychladnúť (cca 10 minút) a potom fungovala ďalej
Kto potrebuje malý, prenosný, rýchlo inštalovateľný WiFi modul na prácu alebo servisné účely, vrele odporúčam
- Funguje spoľahlivo
- Trochu sa zahrieva
- mylá rozmer
- AX5400 štandard
- Vynikajúce rýchlosti, 750+ Mb/s
Antény by mohli mať predlžovací kábel a magnetický držiak pre ešte lepšie umiestnite antén, ale není to chyba produktu. V danej cene pre AX5400 to nemá žiaden
Sikovny a skladny adapter
Ok, ale nefunguje s Amiko sat. prijimacom.
- Skvelá pomôcka na pripojenie k Wi-Fi
- Jednoduchá inštalácia
- Super pokrytie signálu
- Dá sa flashnúť ako router
- Stabilný Zigbee coordinátor
- Stabilný Zigbee router
Prešiel som z Aeotec Zi-Stick, stálo to za to (tú námahu prepárovať všetko). Sonoff je oveľa silnejší, a hlavne stabilnejší. Aeotec Zi-Stick mal problem udržiať zariadenia aj pri dodatočnom pokrytí s extra routrami. Toto zvládne množstvo zariadení, ako koordinátor, aj bez extra USB routroch.
Ak máte starší laptop s lan-kartou do 100Mb/s, tak táto usb-externá lan-karta vám už pri USB 2.0 dá rýchlosť lan do 1 Gb/s (ak máte u vášho providera zazmluvnený balík nad 100/10 Mb/s)
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »