Najnovšie recenzie zo sekcie Sieťové karty
- BT nefunguje po pridanie drivera. Treba s tym zahrat :(
- čakal som lepšiu kvalitu ako u staršie modelu WLN 870, WLN 880 má slabší príjem WIFI, kvalita signálu kolíše
- Bez problémov, adaptér funguje hneď po pripojení!
Funguje
- ok
- Po zasunutí do prijímača okamžite je funkčná. Pracuje ako Wifi 2,4Ghz aj na 5Ghz.
- Nepoznám
Pre domáce použitie postačujúci. Nakoľko môj ntb je slim a už neobsahuje LAN port, zvolil som túto variantu
- pekny design
- maly, kompaktny
- da sa skryt kabel do tela adaptera
- biela dioda
- dostanem z neho max 350 Mbps
- trochu sa hreje
- kablik je plochy a prilis kratky
dobre riesenie za prijatelnu cenu. kedze vo sojom asus transformer nemam lan port (ktory som si mylsle ze nebudem potrebovat a doteraz som ho ani nepotreboval), kvoli stabilnejsiemu pripojeniu a dostupnej zasuvke som to poriesil takto. nemozem sa stazovat prakticke a sikovne riesenie. za tu cenu sa urcite oplati.
driver som stiahol najnovsi zo stranky, co je vsak divne ze na USB2 mi to da vyssiu rychlost cca 350 ale cez USB3 len 270... ale na bzne pouzivanie to je OK.
- Kompaktna, jednoducha instalacia
V popise polozky na webshope bol udaj o vykone antenky 5dB, tak bola aj objednavana, v skutocnosti ma.antenka 2dB... odporucam opravit popis. Napriek tomu funguje s prijimacom AB Cryptobox 800UHD k spokojnosti.
- Funguje aj s xp
- dobra cena
- nevhodny pre cryptobox
nevhodny pre cryptobox
- Nefunguje
Neodporúčam, radšej zvoliť inú kartu
- Wifi USB pracuje spoľahlivo
Plni svoj ucel, kabel mohol byt o pol meter dlhsi, aj dost je tvrdy.
- kompatabilita
- stabilna konstrukcia
- Bol v akcii
Som spokojný a odporúčam
Zatial nepouzita
super funguje
- ziskal som kvalitu
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »