Najnovšie recenzie zo sekcie Sieťové karty
- Očakával som lepšie parametre
- Chýbajúce hodnotenia a skúsenosti.
Miesto Wi-Fi mobil signál pod 20Mbps je výsledok slabý. Vzduchom sa nešíri. Káblik 1m je ukončený USB 2.0 krátky.
- Obsahuje driver priamo v sebe (virtuálna USB flashka)
- Po inštalácii driveru okamžite nabehne a USB flashka zmizne
- Podporuje 5GHz wifi
- Funguje s bluetooth reprákom
- Spôsobuje bluescreeny ak USB port neposkytuje dostatočné napájanie
- Dizajn, kvalita spracovania, rýchlosť prenosu je samozrejme závislá na kábli ktorý musí byť cat 6 :)
- Je potrebné uviesť, že ak máte starú technológiu aj napriklad ethernet kabel nižší ako cat. 6 tak rýchlosť vyšiu nedosiahnete.
Edit : Ide skvele a presne tak ako má
Žiadne inštrukcie k ovládačom a inštalácii zariadenia
stará vyskúšaná vec
- veľkosť
- automatická inštalácia
- slabý príjem
- výpadky signálu
Pokiaľ vám záleží na čo najvyššej rýchlosti download/upload a kvalitnom signály, tomuto produktu sa vyhnite. Používal som ho pol roka, takže hovorím zo skúsenosti.
Ak máte router v rovnakej miestnosti, prípadne vám záleží na praktickosti a ste cestovateľ, tak je tento adaptér úplne v poriadku. Akonáhle však máte čo i len jednu priečku medzi routrom a adaptérom, rýchlosť dramaticky klesá, vypadáva príjem a pri hraní hier sú laggy, pochopiteľne, bežná vec (v porovnaní s kvalitnejšími adaptérmi).
Pre praktický obraz: Internet o rýchlosti 1Gbps na papieri, s bežnou rýchlosťou v praxi 800-900Mbps po kábli, konvertuje tento adaptér na rýchlosť 50Mbps (oproti max.150Mbps, ktorý produkt uvádza), ak ste už len za jednou stenou, napriek tomu, že router je výkonný a vo vzdialenosti 6m vzdušnou čiarou.
Za mňa osobne sú výpadky signálu ešte horší faktor ako podpriemerná rýchlosť.
Odporúčam jedine ľuďom, ktorý sú cestovatelia prípadne im na výkone veľmi nezáleží, inak si radšej ušetrite nervy.
Vijadrím sa za 25 dní
- Super
- 1000 Mb/s (1 Gbps) a vysokorýchlostným portom USB 3.0
Zatiaľ funguje ok na notebooku Asus vivobook 15 na Windows 11 Homer.
- 1GBps
- velmi dobra kvalita :)
- super
- ziadna
- funguje
- Signal som mal na hrane, internet pomaly. Dal som tento wifi adapter a ta antenka urobila svoje, signal full a internet konecne ide ako ma.
- funguje ako má
- Jednoduchost nakupu
- funguje bez problémov
- jednoduchá inštalácia
- malý, spratný, nezavadzia
- Inštalácia aj funkcia bez problémov.
- usb konektor tenky/uzky veli tazko ide zasunut (mozno vadny kus)
+ wifi ako take funguje OK
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »